محصولات مرتبط
نقد و بررسی اجمالی اسپرسوساز دلونگی مدل DELONGHI EC 685.
اگر به دنبال انتخاب دستگاهی خوشترکیب و جمعوجور و البته کارا در جهت تهیه روزمره نوشیدنی قهوه است، اسپرسوساز دلونگی مدل DELONGHI EC 685 گزینهای مناسب برای شما خواهد بود.
این اسپرسوساز با بهرهگیری از توان مصرفی 1300 وات و سیستم گرمایشی بلوک حرارتی Thermoblock قادر است فرایند تهیه قهوه را به بهترین شکل ممکن به انجام برساند. به کمک این سیستم گرمایشی آب همواره در دمای موردنیاز برای دم کردن اسپرسو باقی خواهد ماند.
میزان فشار پمپ 15 بار و مخزن آب با ظرفیت 1.1 لیتر، ویژگیهای این مدل از سری تولیدات برند دلونگی است. وجود نازل بخار برای تهیه شیر با برخورداری از سیستم خودکار با مخلوط کردن بخار، شیر و هوا، کف شیری غلیظ و یکدست برای تهیه کاپوچینوی عالی امتیاز بزرگ این اسپرسوساز محسوب میشود. علاوه بر تهیه اسپرسو به کمک این اسپرسوساز قادر به تهیه نوشیدنیهایی شامل مشتقات شیر و قهوه از جمله لاته ماکیاتو، کافه لاته و کاپوچینو و همچنین نوشیدنیهایی چون شیر داغ نیز هستید.
این دستگاه دارای 2 نازل قهوه بوده که ظرفیت آمادهسازی قهوه تا 2 فنجان را دارد. تعبیه پرتافیلتر تک شات و دو شات در اقلام جانبی دستگاه با جلوگیری از ورود تفاله به سطح نوشیدنی و همچنین کمک به ایجاد حبابهای کوچک گرما که طرفداران این نوشیدنی سخت به دنبال ایجاد آن هستند، تهیه گرمای مطلوب برای دستیابی به یک اسپرسوی خوش طعم را تضمین میکند. عملکرد Flow Stop جهت انتخاب اندازه قهوه، سیستم آمادهبهکار بودن لحظهای، خاموش شدن خودکار، صفحه گرم نگهدارنده قهوه و امکان تهیه دو فنجان قهوه بهصورت همزمان از دیگر امکانات اسپرسوساز دلونگی مدل DELONGHI EC 685 است. گفتنی است این اسپرسوساز درپنج رنگ استیل ، مشکی ، قرمز ، سفید و نسکافه ای تولید میشود.
طراحی ارگونومیک
طراحی جذاب و زیبا برای کامل کردن ظاهر آشپزخانه شما و وزن سبک برای جابجایی هرچه آسانتر آن در میحط آشپزخانه یکی دیگر از ویژگیهای این دستگاه است. کنترلپنل کاربرپسند، وسایل جانبی کارآمد با قابلیتهای گوناگون شما را در رسیدن به لذیذترین و حرفهایترین نوشیدنیهای پایه اسپرسو یاری میکند. در ساخت این محصول از استیل ضدزنگ و پلاستیک استفاده شده است که تمیز کردن و نگهداری آن را آسانتر میکند.
فرایند THERMOBLOCK
در ابتدا میخواهیم به توضیح فرآیند ترموبلاک و فرق آن با دستگاههای بویلردار بپردازیم. در سیستمهای بویلردار آب همیشه در مخزن و در یک دمای ثابت نگهداری شده که موجب ایجاد رسوب، فشار به تمام قطعات داخلی و تحمیل هزینههای ناخواسته برای تعمیر و نگهداری آن میشود. در فرآیند ترموبلاک با استفاده از یک بلاک آلومینیومی و پخش حرارت در آن و هدایت آب از آن نقطه، آب مورد نیاز دستگاه در لحظه به دمای مورد نیاز میرسد و همچنین به علت عدم استفاده از مخزن، وزن محصول به طور چشمگیری کاهش مییابد. بهوسیله این فرآیند، آب جوش مورد نیاز برای تهیه اسپرسو یا بخار برای فوم یا کف گرفتن از نازل بخار (STEAMER) در کسری از دقیقه برای تهیه یک کاپوچینو، لته، ماکیاتو، موکا و… به عمل میآید. با روشن کردن اسپرسوساز کلیدهای روی دستگاه که برای درست کردن قهوه دوبل و سینگل هستند شروع به روشن و خاموش شدن میکنند تا زمانی که دستگاه آماده به کار شود. به وسیله این دستگاه انواع قهوههای آسیاب شده آرابیکا، روبوستا و حتی ترکیب این دو را به آسانی شات اسپرسو بگیرید تا سطح اسپرسو بسته به نوع قهوهای که انتخاب کردید به رنگ طلایی یا قرمز در بیاید. توان و فشار استاندارد یکی دیگر از مزایایی است که شما را در رسیدن به بهترین نتیجه یاری میرساند. فشار دستگاه 15 بار (BAR) و توان آن 1300 وات است که با ولتاژ 220-240 ولت برق شهری به انجام فعالیت میپردازد.
برنامههای دستگاه
شرکت DELONGHI در سری محصولات DEDICA برای تهیه انواع نوشیدنیهای پایه اسپرسو با بهروزترین تکنولوژیها به یاری شما آمده است. با کمک دکمههای تعبیه شده در این دستگاه توانایی گرفتن اسپرسو برای یک نفر یا اسپرسو سینگل و همچنین با تعویض فیلتر پرتابل میتوانید برای 2 نفر یا اسپرسو دوبل تهیه کنید. با استفاده از دکمه نازل بخار (STEAMER) از شیر، فوم و کف با غلظت مناسب و دلخواه بگیرید تا از کاپوچینو، لته، موکا و… خود لذت دوچندان ببرید. همیشه در نظر داشته باشید که بعد از استفاده دهانه STEAMER نازل که بخار از آن خارج میشود را با استفاده از حولهای لطیف و بخار خود دستگاه پاک گردانید. این امر موجب شده تا دهانه نازل بخار اسپرسوساز آسیب نبیند. در برنامههای پیشفرض قابلیت تنظیم دما، خاموش شدن خودکار و تنظیم سختی آب از طریق منو کاربری وجود دارد که در دفترچه راهنما به طور کامل توضیح داده شده است و با مطالعه آن میتوانید از داشتن و کار کردن با EC685.M نهایت رضایت را تجربه کنید. کنترل دما در سه سطح کم، متوسط و زیاد قابل انجام خواهد بود. همچنین به منظور تنظیم خاموش شدن خودکار دستگاه بعد از انجام فرایند، سه بازه زمانی 9 دقیقه، 30 دقیقه و 3 ساعت برای دستگاه برنامهریزی شده است.
اقلام جانبی
اجزای دستگاه شامل یک مخزن آب، سینی مخصوص شات گرفتن، پرتافیلتر، دو فیلتر برای شات سینگل و دوبل و در نهایت تمپر است. حال به توضیح این وسایل میپردازیم.
مخزن آب
این دستگاه ظرفیت پر شدن ۱.۱ لیتری را دارد. حداقل آب مورد نیاز ۵۰۰ میلیلیتر است. به آسانی میتوانید مخزن را برای پر کردن در بیاورید یا با استفاده از یک پارچ به پر کردن آن بپردازید. به خاطر داشته باشید مخزن دستگاه تحت هیچ شرایطی در حین کار نباید خالی بماند.
سینی مخصوص
سینی مخصوص شات گرفتن که موجب میشود آب اضافی از پرتافیلتر یا قسمت خروجی آب به اطراف دستگاه در حین کار و بعد از اتمام کار پخش نشود و به قسمتهای الکتریکی آن آسیب نرساند. این سینی دارای یک نشان دهنده هشدار پر شدن است. در صورت جدا کردن سینی شما میتوانید لیوانی تا ارتفاع ۱۲ سانتیمتر را مستقیم زیر پرتافیلتر قرار دهید تا به صورت مستقیم آن را پر کنید. شات گرفتن که موجب میشود آب اضافی از پرتافیلتر یا قسمت خروجی آب به اطراف دستگاه در حین کار و بعد از اتمام کار پخش نشود و به قسمتهای الکتریکی آن آسیب نرساند. این سینی دارای یک نشان دهنده هشدار پر شدن است. در صورت جدا کردن سینی شما میتوانید لیوانی تا ارتفاع ۱۲ سانتیمتر را مستقیم زیر پرتافیلتر قرار دهید تا به صورت مستقیم آن را پر کنید.
پرتافیلتر
محل قرارگیری فیلترهای قهوه است که با استفاده از دسته و فیلتری که وصل کردهاید به دهانه خروجی آب جوش دستگاه متصل شده و شات اسپرسو با رد شدن از میان فیلتر و پرتافیلتر آماده میشود.
فیلترها
فیلترها برای رد نشدن دانههای آسیاب شده قهوه و همچنین خروج متناسب آب از میان قهوههای آسیاب شده به گونهای که شات اسپرسوی شما نه بسوزد نه آنکه شاتی رقیق و خوب دم نکشیده بیرون بیاید، تعبیه شده است. این فیلترها شامل اسپرسوی تک شات یا تک نفره که وزنی معادل ۷ گرم قهوه، فیلتر دوبل یا دو نفره که وزنی معادل ۱۴ گرم قهوه و همچنین پد قهوه است که با استفاده قهوههای فیلتردار میتوان از آنها برای مصارف گوناگون استفاده کرد. این فیلترها روی پرتافیلتر دستگاه وصل میشود.
تمپر
تمپر به شما کمک میکند تا قهوهای که داخل فیلتر و پرتابل ریختهاید دارای سطح یک دست بدون لبه یا منظم باشد. هنگام خروج آب و رد شدن آن از میان قهوههای آسیاب شده آب باید همزمان و یکنواخت از سطح قهوه عبور کند زیرا در صورت سریع رد شدن و منسجم نبودن سطح دانههای قهوه اصطلاحا شات قهوه شما UNDER یا شاتی رقیق و دم نکشیده میشود. همچنین در صورت بیش از اندازه فشردن و رد نشدن یک دست آب از میان دانههای قهوه ، شات شما OVER یا میسوزد و بوی سوختگی میگیرد.
دیدگاه خود را بنویسید