محصولات مرتبط
اسپرسوساز و کاپوچینوساز مباشی مدل 2009
اسپرسوساز و کاپوچینوساز مباشی مدل 2009 با فشار بخار 20 بار و با ظرفیت توان 1100 وات مجهز به نشانگر درجه حرارت، سیستم قطع خودکار و نازل تولید بخار است که از آن برای تهیه کاپوچینو و کف شیر و انواع نوشیدنیهای گرم استفاده می شود.
اسپرسوساز و کاپوچینوساز مباشی مجهز به نازل تولید بخار است که از آن برای تهیه کاپوچینو و کف شیر و سایر نوشیدنیهای گرم استفاده می شود.در مدل مباشی نازل بخار قابل چرخش طراحی شده است .
اسپرسوساز مباشی مدل 2009 آبِ جوش را با فشار خیلی زیاد از بین دانههای قهوهٔ آسیاب شده ریز میگذراند. قهوه اسپرسو غلیظتر از قهوههای دیگر بوده را خارج می کند و نوش جان کنید.
اسپرسوساز و کاپوچینوساز مباشی مجهز به صفحه ی گرم نگهداره ی فنجان است که به شما کمک میکند تعداد بیشتری فنجان قهوه را پیش گرم کنید و از نوشیدن یک فنجان اسپرسو خوب لذت ببرید.
در این دستگاه از بویلر و پمپ آب قویتری استفاده شده است که بر روی درجه حرارت قهوه خروجی و همچنین بخار آب تاثیر گذار است. اسپرسوساز مباشی مناسب مصارف خانگی و یا کافه های کوچک است .
راهنمای استفاده از دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل 2009
تهیه اسپرسو
1 درون مخزن دستگاه آب تصفیه شده یا آب معدنی خنک بریزید .
2 دو شاخه را به برق بزنید .
3 دکمه power را بفشارید تا چراغ قرمز روشن شود .
نکته : بعد از 20 ثانیه گردونه بخار را بچرخانید تا دستگاه هواگیری شوید و مجددا گردونه را به حالت اول برگردانید
4. صبر کنید عقربه دماسنج از قسمت مشکی رنگ عبور کند به محض وارد شدن به منطقه قرمز رنگ چراغ سبز اسپرسو روشن و آماده تهیه اسپرسو می باشد .
نکته : عقربه دماسنج همیشه بین فنجان و آخرین خط مشکی می ایستد امکان دارد در نزدیکی خط مشکی یا در نزدیکی فنجان یا وسط باشد که نشان دهنده آماده بودن اسپرسو می باشد .
5 پرتافیلتر را پر از قهوه و به خوبی تمپ کنید و در قسمت هدگروپ قرار دهید دکمه اسپرسو را بفشارید تا آب از قهوه موجود در پرتافیلتر عبور و اسپرسو تولید کند و به فنجان شما بریزد.
نکته : بعد از استفاده اسپرسو دما جهت مخالف عقربه ساعت حرکت و دما روبه سردی می رود که در صورت استفاده مجددا بدون نیاز به فشار دکمه ای دستگاه اتوماتیک شروع به گرم کردن و مجددا عقربه در وسط بین فنجان و خط مشکی می ایستد .
استفاده از بخار و نازل بخار
1 جهت استفاده از بخار برای تهیه کف شیر یا کاپوچینو دکمه بخار را بفشارید و صبر کنید نشانگر عقربه ای دماسنج از فنجان عبور کرده به محض عبور از فنجان چراغ زرد بخار روشن می شود و نشانگر آماده بودن بخار می باشد.
نکته : عقربه بعد از عبور از فنجان اسپرسو در هر دمایی قرار بگیرد آماده تهیه بخار می باشد عقربه در وسط بین درجه های فنجان اسپرسو و بخار قرار می گیرد .
2 بعد از قرار گرفتن عقربه نشانگر دماسنج در قسمت ما بین فنجان و بخار جهت تهیه بخار گردونه را به اندازه لازم باز کنید می توانید تا آخر گردونه را بچرخانید و یا در هر حد و اندازه ای که نیاز دارید بچرخانید .
بعد از استفاده بخار دستگاه شروع به سرد شدن می کند که بعد از چند ثانیه در صورت خاموش نکردن دستگاه مجددا دما افزایش می یابد .
نکته : در حین افزایش دمای بخار و استفاده کف شیر یا کاپوچینو مقداری بخار و آب بصورت چکه ای از هدگروپ به قسمت سینی تخلیه می شود که کاملا طبیعی است بعد از استفاده بخار و تهیه کف شیر یا کاپوچینو دکمه بخار را بفشارید تا خاموش شود . بعد از هر بار مصرف سینی چکه گیر را بشویید .
تذکر : در حین استفاده دو دکمه اسپرسو و دکمه بخار همزمان روشن نباشند . در صورت روشن بودن همزمان دو دستگاه آسیب جدی به پمپ دستگاه خواهد رسید .
دیدگاه خود را بنویسید